Apartman újrahasznosított anyagokból
március 27, 2019
Loft egy régi sajtgyárban
március 31, 2019

Felújított lakás 1912-ből

Az alábbi apartman a svéd Göteborg központjában található. Egy gyönyörű, 1912-es lakás, amelyet tavaly nagyon stílusos módon felújítottak. Az eredeti részleteket, amelyek a lakásnak a karakterét adják, a lehető legnagyobb mértékben megőrizték. A belső tereket modern megoldásokkal, gyönyörű anyagokkal és színekkel kombinálták. A teljes területe 83 m2. A tulajdonosok mindösszesen egy hálószobát alakítottak ki, ez lehetővé tette, hogy minden szoba meglehetősen tágas legyen. Egy impozáns térbe lépünk. A jobb oldalon található a háló, a folyosó pedig már a tágas nappali kalauzol minket. Balra a bejárati ajtótól a konyhába jutunk. A lakás minden szeglete szépen megtervezett. Könnyed és tágas. Ebben fontos szerepet játszik a nappali és a folyosó között elhelyezett nagy, fekete acélkeretes üvegfal is.