fbpx
Fiatal pár kis lakása, könnyű, kényelmesen élhető otthon kis terasszal
május 19, 2021
Panorámás amerikai konyhás apartman home-staging után
december 10, 2020

Sunset - Balaton projekt

Nem csak felújítás, home-staging, hanem egy balaton parti újépítésű ingatlan komplett tervezése. Modern letisztult belső terek, pasztell színek a Balaton színvilágához illően.

Feladatom egy újépítésű négyemeletes apartmanház újonnan átadott 71 nm-es lakásának fiatalos, a Balaton színvilágához igazodó enteriőrének a kialakítása volt. Fontos szempont volt megbízóim által (fiatal pár) , hogy a nappali-étkező-konyha hármas mellett egy hálószoba és egy home-office- ként is szolgáló vendégszoba is kialakításra kerüljön.

A berendezéshez és a kiegészítőkhöz is nagy arányban megszokott Partnereim kínálatából választottam, mivel már régóta dolgozom velük, és náluk találom meg egy helyen a számomra meghatározó stílust, egyediséget és eleganciát.

Minőségi bútorokat és gyönyörű kiegészítőket választottam a széles kínálatból. Finom pasztell színek mellett az idén oly népszerű élénksárgát, zöldet és a tavalyi év slágerét a classic blue-t. Fontos volt számomra és megrendelőim számára az egyszerű, visszafogott, fiatalos hatás elérése a természet erejével.
A fények tekintetében is visszaköszönöm a természetesség az egyszerű, természetes hatású lámpatestek, függesztékek kiválasztásával.