Home staging

A home staging egy jól bevált módszer, melynek célja, hogy az ingatlan gyorsan és a lehető legjobb áron elkeljen. Célja továbbá, hogy az érdeklődő első pillanatra beleszeressen és álmai otthonát lássa meg benne. Az első benyomás, a jó összkép mindennél fontosabb.
Abban tudok Önnek segítséget nyújtani, hogy hatékonyan és a lehető legkevesebb ráfordítással előkészítsük otthonát az eladásra. Ugyanez az elv érvényes, ha ingatlanunkat nem eladásra, hanem "csak" kiadásra szánjuk. A potenciális vásárló v. bérlő abba az enteriőrbe szeret bele, amelyet már első látásra a sajátjának tud tekinteni, amely elvarázsolja. A következő két példa jól mutatja ezt az irányvonalat, azaz hogyan sikerült 2 kiadó lakásra valóban 10 napon belül bérlőt találni.

Home staging és enteriőr styling - a COVID idején

Most hogy a COVID-19 mindannyiunk életét felborította, új dimenziókat nyitott meg előttünk. Sokunk vagy kényszerből vagy elővigyázatosságból otthoni munkára, "home office"-ra kényszerült vagy váltott. Ez hozta magával azt a felismerést, hogy az eddig meghittnek és komfortosnak tűnt életterünk mégsem bizonyult optimálisnak. Észrevettük, hogy az enteriőr nem barátságos, a bútorok már kopottasak vagy idejét múltak, és rádöbbentünk, változtatni szeretnénk.

Néha elég ehhez csak egy kis "ráncfelvarrás", néhány apróság, kiegészítő. Ha elveszne a sok lehetőség között, ha esetleg pont ötlethiányban szenved, szívesen segítek. Megoldást kínálok, hogyan tudnánk az otthon töltött időt meghitten és kényelmesen kihasználni ebben a szokatlan helyzetben, hiszen a mindennapjainkat most nem távol, hanem éppen otthonunkban töltjük. Egy kis térrendezéssel, átalakítással megteremthetjük környezetünk atmoszféráját. A tökéletes összhang megtalálása néha azonban komoly feladat. A színek, árnyalatok, kiegészítők, bútorok jól megválasztott kombinációjával újraértelmezhetjük a tereket.

Hívjon vagy írjon bizalommal!

Ugyanez az elv érvényes, ha ingatlanunkat eladásra, vagy éppen csak kiadásra szánjuk. A potenciális vásárló v. bérlő abba az enteriőrbe szeret bele, amelyet már első látásra az otthonának tekint, elvarázsolja, jól érzi magát benne. Alább 2 példán mutatom be, hogyan sikerült 2 kiadó lakásra valóban 10 napon belül bérlőt találni.
A lakásban lévő bútorokkal játszottunk, csak kiegészítőkkel, dekorációval csinosítottuk a teret. Térrendeztünk és eltávolítottuk a felesleges tárgyakat. A fehér konyhabútort színes fóliával dobtuk fel, mindeközben pedig olyan egyszerű, mindenki által megvalósítható tippeket adtam a lakástulajdonosnak, amit bárki elvégezhet, hogy eladó/kiadó lakása vonzóbb legyen a vevők/bérlők szemében.
2020 elején egy komplett felújításon esett át a kezeim alatt. Itt lényegében semmit nem kellett és nem is változattunk. A bérlő első látásra beleszeretett. Olyannyira, hogy minden kis kiegészítőt, dekorációt "birtokba " vett.
Több lakást készítettem már fel mind eladásra mind kiadásra. Szerencsém van, mert szenvedélyem a munkám. Szeretem látni, ahogy egy enteriőr percről percre változik, átalakul kezeim alatt. Nagyon fontos úgy felkészíteni egy lakást, hogy annak leendő lakója beleszeressen. Jelen ingatlan esetében gyorsan kellett cselekednünk. Egy hetünk volt, ráadásul közeledtek az ünnepek (karácsony). Ebből adódóan csak egy kis "ráncfelvarrásra", díszletezésre került sor. A tulajdonosnak az ingatlan folyamatos kiadása a célja, ehhez viszont otthonosabbá kellett varázsolnunk a tereket. Ezt némi dekorációval, színekkel értük el. A hálószoba rideg, fehér fala Arthouse - Minerals tapétát kapott, melyet egy impozáns képpel, meleg színű díszpárnákkal, ágytakaróval dobtunk fel belecsempészve az idei év slágerszínét, a mustársárgát. A franciaágy fölé egy hatalmas design kép került, mely megtörti a tapétázott falfelület egysíkúságát. Ezt a színvilágot folytattuk tovább a nappali szépítésénél is.

Kérjen ajánlatot!

Garantáltan megszépítjük otthonát, ingatlanát!


    Írjon, vagy hívjon
    bármely hétköznap!