fbpx
blank
Készülő fürdőszoba látványtervei
július 16, 2021
blank
Sunset – Balaton projekt
március 28, 2021

Fiatal pár kis lakása, könnyű, kényelmesen élhető otthon kis terasszal

blank

Pasztell színek, acélkék - szürke kontraszt, üveg - fém remek kombinációja 42m2-en. Praktikus berendezés, kis modern enteriőrbe ágyazva.

Fiatal pár kis lakása, könnyű, kényelmesen élhető otthon kis terasszal.

Újabb sikersztori.!!!!! A HOME_STAGING működik. Legékesebb példája ez a kis 42nm-es apartman. Még szinte el sem készült, és máris új lakóra talált. 2004-ben épült Duna-parti társasház mára már kissé leamortizált garzonja új köntösben.br> Projekt (feladat): A kissé már elavult, lepusztult enteriőrt újjávarázsolni, hogy mielőbb gazdára találjon. A feladat azért sem volt könnyű, mert a pandémia miatt a belvárosi ingatlanok piaca most nem pörög. KI KELL TŰNNI a versenytársak közül. Ez a szlogen. Mindenképp. EZ SIKERÜLT!!! Ebben a társasházban pedig nagyon sok a kiadó/eladó hasonló v. ugyanezzel a paraméterekkel rendelkező kislakás. br> A kivitelezés során a kis teret nem terheltem túl sem a dekorációval, sem bútorokkal. A cél egy modern, könnyű, jól élhető, praktikus otthon kialakítása volt alacsony költségvetéssel. A már meglévő bútorokkal dolgoztam.

Az előszobai beépített szekrényekben sok holmi tárolására alkalmas elegendő hely van. Itt a keskeny folyosó miatt egy keskeny üveg konzolasztal került betervezésre ami érkezéskor a lepakolást biztosítja. Üvegfelülete és a tapéta lágy, pasztell színvilága sejtelmes növénymintázattal tovább lágyítja a teret. Erős kontraszt viszont az étkező-nappali sötétszürke-antracit fotótapétája, amely színében, struktúrájában tökéletes választás volt a modern, metállos szürke konyhabútor-étkezőasztal-szék trióhoz. Ez a színvilág folytatódik a hálószoba tapétáján, a hatalmas oroszlános design képen ill. a textiliákon is.