fbpx

Kérjen ajánlatot enteriőrtervezés, home-staging vagy további szolgáltatásaim bármelyikére!

 

Helyszíni felmérés és tanácsadás


Személyes találkozó alkalmával otthona adottságai és annak felmérésre történik, átbeszéljük az Ön igényeit, a lehetőségeket. Tanácsokkal látom el, apróbb "ráncfelvarráshoz" nyújtok segítséget. Javaslatokat teszek annak érdekében, hogy otthonával tökéletesen elégedett legyen. Segítek mind a színek, anyagok, elrendezés és burkolatok, bútorok stb... megválasztásában.

Kinek ajánlom?

Annak, aki:

  • kisebb átalakításban gondolkodik
  • látványos megoldást szeretne
  • harmonizálni és megújítani szeretné otthonát


AJÁNLATOT KÉREK
 

Enteriőrtervezés


Térszervezés, berendezési alaprajz verziók készítése az optimális elrendezés, a terek jobb kihasználása és bebútorozása érdekében egészen a dekoráció megtervezéséig.


AJÁNLATOT KÉREK
 

Home-staging


A home staging egy jól bevált módszer, melynek célja, hogy az ingatlan gyorsan és a lehető legjobb áron elkeljen. Célja továbbá, hogy az érdeklődő első pillanatra beleszeressen és álmai otthonát lássa meg benne. Ebben nyújtok Önnek segítséget, hogy energiatakarékosan és hatékonyan előkészítsük otthonát az eladásra.

Kinek ajánlom?

Annak, aki:

  • jó áron
  • mielőbb szeretne "megszabadulni" otthonától
  • hogy új "álmai otthonába" költözhessen.


AJÁNLATOT KÉREK
 

Projektmenedzselés (Beszerzés és kivitelezés)


Ha a látványtervek alapján már csak a megvalósítás van hátra, a megtervezett enteriőrök kivitelezésének menedzselését is vállalom. Kivitelezői csapatot ajánlok, szakiparosokkal egyeztetek, tárgyalok, felügyelem a munkafolyamatokat.

Beszerzem a megálmodott, betervezett bútorokat, kiegészítőket. Közös áruház látogatások alkalmával segítek a választásban.


AJÁNLATOT KÉREK
 

Interior styling


A belső terek, kirakatok alkalomhoz illő, stílusos megjelenítése is stílusérzék, kreativitás kérdése. Látványos megoldásokkal formálhatjuk a teret, vonzhatjuk a tekinteteket. Minden egyes alkalomra más-más hangulatú enteriőrt varázsolhatunk. Erre kínálok megoldást.


AJÁNLATOT KÉREK
 

Tanácsadás extra


Találkozó alkalmával helyszínen montázs javaslat készítése színek, anyagok, stílusok használatára vonatkozóan. A montázst e-mailben is megküldöm Önnek.


AJÁNLATOT KÉREK
 

Gyermekbirodalom megtervezése


Kétgyermekes anyukaként közel áll hozzám a gyerekek világa. Egy gyermekbirodalom megálmodása mindig kellemes kihívás számomra. Vannak gyerekek, akik álomvilágban élnek és a színekben, mintákban is ezt keresik, és vannak - főleg a junior korosztály - akiknek már határozott elképzelésük van a saját kis privát enteriőrjük megvalósításában. Olasz és spanyol gyártók termékeiben találtam meg a leginkább nekik megfelelő színvilágot és mintázatot, mind a textilek mind pedig a tapéták terén. Néhány inspirációt szeretnék bemutatni, hogyan tudjuk otthonossá tenni birodalmukat.


AJÁNLATOT KÉREK