fbpx

Home staging

A home staging egy jól bevált módszer, melynek célja, hogy az ingatlan gyorsan és a lehető legjobb áron elkeljen. Célja továbbá, hogy az érdeklődő első pillanatra beleszeressen és álmai otthonát lássa meg benne. Az első benyomás, a jó összkép mindennél fontosabb.
Abban tudok Önnek segítséget nyújtani, hogy hatékonyan és a lehető legkevesebb ráfordítással előkészítsük otthonát az eladásra. Ugyanez az elv érvényes, ha ingatlanunkat nem eladásra, hanem "csak" kiadásra szánjuk. A potenciális vásárló v. bérlő abba az enteriőrbe szeret bele, amelyet már első látásra a sajátjának tud tekinteni, amely elvarázsolja. A következő két példa jól mutatja ezt az irányvonalat, azaz hogyan sikerült 2 kiadó lakásra valóban 10 napon belül bérlőt találni.

Home staging és enteriőr styling - a COVID idején

Most hogy a COVID-19 mindannyiunk életét felborította, új dimenziókat nyitott meg előttünk. Sokunk vagy kényszerből vagy elővigyázatosságból otthoni munkára, "home office"-ra kényszerült vagy váltott. Ez hozta magával azt a felismerést, hogy az eddig meghittnek és komfortosnak tűnt életterünk mégsem bizonyult optimálisnak. Észrevettük, hogy az enteriőr nem barátságos, a bútorok már kopottasak vagy idejét múltak, és rádöbbentünk, változtatni szeretnénk.

Néha elég ehhez csak egy kis "ráncfelvarrás", néhány apróság, kiegészítő. Ha elveszne a sok lehetőség között, ha esetleg pont ötlethiányban szenved, szívesen segítek. Megoldást kínálok, hogyan tudnánk az otthon töltött időt meghitten és kényelmesen kihasználni ebben a szokatlan helyzetben, hiszen a mindennapjainkat most nem távol, hanem éppen otthonunkban töltjük. Egy kis térrendezéssel, átalakítással megteremthetjük környezetünk atmoszféráját. A tökéletes összhang megtalálása néha azonban komoly feladat. A színek, árnyalatok, kiegészítők, bútorok jól megválasztott kombinációjával újraértelmezhetjük a tereket.

Hívjon vagy írjon bizalommal!

Ugyanez az elv érvényes, ha ingatlanunkat eladásra, vagy éppen csak kiadásra szánjuk. A potenciális vásárló v. bérlő abba az enteriőrbe szeret bele, amelyet már első látásra az otthonának tekint, elvarázsolja, jól érzi magát benne. Alább 2 példán mutatom be, hogyan sikerült 2 kiadó lakásra valóban 10 napon belül bérlőt találni.
A lakásban lévő bútorokkal játszottunk, csak kiegészítőkkel, dekorációval csinosítottuk a teret. Térrendeztünk és eltávolítottuk a felesleges tárgyakat. A fehér konyhabútort színes fóliával dobtuk fel, mindeközben pedig olyan egyszerű, mindenki által megvalósítható tippeket adtam a lakástulajdonosnak, amit bárki elvégezhet, hogy eladó/kiadó lakása vonzóbb legyen a vevők/bérlők szemében.
2020 elején egy komplett felújításon esett át a kezeim alatt. Itt lényegében semmit nem kellett és nem is változattunk. A bérlő első látásra beleszeretett. Olyannyira, hogy minden kis kiegészítőt, dekorációt "birtokba " vett.

Kérjen ajánlatot!

Garantáltan megszépítjük otthonát, ingatlanát!


    Írjon, vagy hívjon
    bármely hétköznap!